Fotografi në “Bardh a Zi”: Kur kalon Trejsi, koka vuuuu, del ajo katunarja…

schedule20:51 - 25 Dhjetor, 2020

schedule 20:51 - 25 Dhjetor, 2020

Sajesa dhe pemë pa kokrra? Instagrami dhe realiteti. Çfarë mendon fotografi Feliks Bilani? I ftuar në emisionin “Bardh a Zi”, ai u ndal te ndikimi në shoqëri i “gocave të Instagramit”.

Shqiptari nuk ka mësuar akoma syrin në të parë. Dhe kur kalon Trejsi shkon koka vuuuu, se është popull i frustruar. Kështu përveç paragjykimeve që ka një pjesë, pse del kështu apo ashtu, një kategori duke imituar Trejsin apo një tjetër, fillojnë dhe i imitojnë dhe i hedhur në Instagram bëhesh vips.

Pra ka ndikim, por në dëm, se dëmton edhe Trejsin edhe të tjerët. Trejsi e bën dhe paguhet, problemi është që të del ajo katunarja që i thotë mami në mëngjes vdeksha sa e bukur je, paguan një fotograf lulishtesh bën edhe ca foto intimo, i kërcet një linjë intimo të përdorura” tha ai.