FOTO/ Të gjitha herët kur Kate Middleton dhe Meghan Markle zgjodhën veshje të ngjashme

schedule13:37 - 7 Tetor, 2022

schedule 13:37 - 7 Tetor, 2022

Kate Middleton dhe Meghan Markle kanë shije të spikaturanë veshje. Edhe pse kanë stile të ndryshme, ndonjëherë veshjet e tyre duken mjaft të ngjashme. Ne vendosëm të studionim kombinimet që mbanin këto 2 zonja në periudha të ndryshme kohore dhe u befasuam kur pamë se ato kishin disa tipare të ngjashme.