Forma e ballit tregon shumë për personalitetin tuaj

schedule01:24 - 16 Shtator, 2022

schedule 01:24 - 16 Shtator, 2022

Sipas psikoanalistëve tanë të preferuar, tiparet tona të fytyrës mund të formohen nga personaliteti ynë. Për shembull, njerëzit që ishin në burg për vrasje u vunë re se kishin disa tipare të përbashkëta të fytyrës me njerëz që nuk kishin kryer një krim. Hunda, pamja, balli dhe madje edhe trupi janë të formësuar në një mënyrë të caktuar, gjë që shpesh pasqyron tiparet tona të personalitetit.

Pra, këtë herë ata studiuan llojet dhe format e ballit. Po, ashtu është, balli juaj i përket një kategorie specifike, që në fakt ka të bëjë me personalitetin tuaj. Por le të shohim se çfarë do të dalë saktësisht:

Lloji numër 1: Balli i gjerë (distanca e gjatë nga vetullat në vijën e flokëve)

Nëse balli juaj është i gjerë, tregon se tiparet tuaja të personalitetit janë kryesisht organizimi dhe jeni mësuar të jepni këshilla. Ju e jetoni jetën me një qasje të ekuilibruar. Ju keni aftësi jashtëzakonisht të mira të të menduarit ose analitike që ju ndihmojnë të jeni të suksesshëm në çdo përpjekje, gjithashtu jeni jashtëzakonisht të kënaqur me veten dhe aftësitë tuaja. Nuk të shqetëson vetmia. Ju mësoni shpejt, ndërsa jeni të hapur për çdo gjë të re. Në leximin e fytyrës, një ballë e madhe shihet gjithashtu si një shenjë e bollëkut. Ju gëzoni një jetë të mirë shoqërore. Mund të mos bëni bujë për gjëra të vogla, por ndonjëherë mund ta largoni fort zemërimin.

Lloji numër 2: Ball i ngushtë

Nëse keni një ballë të ngushtë, tiparet tuaja të personalitetit tregojnë se ju pëlqen më shumë shoqëria juaj. Ju keni një personalitet unik dhe të rrallë. Ju dëgjoni zemrën tuaj më shumë se arsyen tuaj. Do të ndiqni emocionet tuaja në vend që t’i mendoni gjërat realisht. Ju rrallë e lejoni negativitetin t’ju godasë. Ju shmangni marrëdhëniet e ngushta, pasi jeni shumë emocionalë dhe lëndoheni lehtë. Natyra juaj e mirë ndonjëherë ju vë në situata ku njerëzit ose ju lëndojnë ose përfitojnë nga bujaria juaj. Nuk ju pëlqen të jeni shumë në qendër të vëmendjes dhe ta jetoni jetën sipas rregullave dhe vlerave tuaja.

Lloji numër 3: Balli juaj është i lakuar

Ju jeni një person i gëzuar, i gëzuar dhe miqësor. Ju krijoni miqësi lehtësisht, sepse keni një atmosferë të ngrohtë dhe pozitive. Ju jeni të mirë në inkurajimin e njerëzve për të arritur ëndrrat dhe qëllimet e tyre. Ju gjithashtu dini t’i trajtoni vështirësitë dhe sfidat e jetës me shumë qetësi, pa u dorëzuar lehtë. Ju jeni të njohur për inteligjencën dhe durimin tuaj, megjithatë, ka të ngjarë të ndiqni zemrën tuaj dhe jo logjikën në një situatë të vështirë.

Lloji numër 4: Nëse balli juaj formon një M

Keni një element të fortë artistik në vete dhe e doni shumë vetëshprehjen. Ju gëzoni lirinë tuaj dhe nuk mund të duroni shtypjen. Keni shumë imagjinatë, ndërkohë që jeni edhe një personalitet shumë i sjellshëm. Shumicën e kohës jeni shumë të qetë dhe paqësor, megjithatë, ndonjëherë mund të humbni durimin. E mira është se ju falni lehtë dhe rrallë do të mbani një marrëdhënie të keqe me dikë. Jeni tepër mbrojtës ndaj të dashurve, familjes dhe miqve tuaj. Aftësitë tuaja artistike dhe fuqia e imagjinatës ju ndihmojnë të bëni gjithçka nga e para. Ju i kushtoni vëmendje detajeve dhe zakonisht jeni ata me idetë më të mira./abcnews.al