Fabian Topollai intervistë në ABC News

schedule20:41 - 5 Tetor, 2017

schedule 20:41 - 5 Tetor, 2017

Fabian Topollai, një prej firmëtarëve të platformës së Lëvizjes për Ringritjen e PD-së dhe anëtari i Partisë Demokratike në Këshillin Bashkiak të Tiranës i ftuar në ABC News.