Edicioni i fundit, (22/05/2023)

schedule23:53 - 22 Maj, 2023

schedule 23:53 - 22 Maj, 2023

Edicionet informative në ABC News. Zhvillimet më të fundit të aktualitetit, politikës, kulturës, sportit, rajonit dhe botës do të vijnë tek ju për rreth 60 minuta.

Temat kryesore e ditës do të zgjerohen gjithashtu përmes analistëve apo ekspertëve të njohur në studio. Edicionet informative çdo ditë në ekranin e ABC News.