Dy sekretet për të zgjedhur gjithmonë hijen e duhur të buzëkuqit

schedule19:03 - 14 Prill, 2021

schedule 19:03 - 14 Prill, 2021

Për të zgjedhur hijen e duhur të buzëkuqit, duhet të mendoni për dy gjëra: ku doni të përqendroheni dhe cili është toni i lëkurës.

Sytë ose buzët

Nëse doni të përqendroheni në përbërjen e syve tuaj, atëherë mos zgjidhni një hije të thellë ose atë që do të shpërqendrojë vëmendjen nga buzët. Nëse përsëri, nuk doni të përqendroheni në sy, atëherë zgjidhni një hije intensive ose të errët në buzë.

 

Toni i lëkurës

Kur bëhet fjalë për tonin e lëkurës, duhet të mendoni të kundërtën. Zgjidhni një nuancë në buzë, e cila ka nëntokë të kundërt me ato të lëkurës tuaj, në mënyrë që pamja të duket më e freskët. Nëse keni një lëkurë të verdhë të zbehtë, atëherë përdorni një nuancë rozë me nëntokë blu.

Sekreti

Kombinoni buzëkuqin me hijen e duhur në lapsin e buzëve, në mënyrë që të krijoni një rezultat të plotë në buzët tuaja! Sidoqoftë, kushtojini vëmendje përbërjes së lapsit që do të përdorni, për të pasur agjentë hidratues, në mënyrë që buzët të mos thahen dhe buzëkuqi të zgjasë më shumë./abcnews.al