Durrës, banorët vetëm 4 km larg qytetit po braktisin shtëpitë

schedule14:05 - 15 Tetor, 2017

schedule 14:05 - 15 Tetor, 2017

Banorët e rrugës “Shkumbini” në Durrës po nxjerrin banesat për shitje. Shkak është bërë mungesa e infrastrukturës dhe përmbytjet e herë pas hershme nga rreshjet.

https://www.youtube.com/watch?v=BLIfo-nux98