Drafti i financave për 2018-ën

schedule14:53 - 19 Tetor, 2017

schedule 14:53 - 19 Tetor, 2017

Një buxhet realist cilësohet ai i vitit të ardhshëm, drafti i të cilit është bërë gati nga Ministria e Financave. Të dhënat paraprake flasin për një rritje të shpenzimeve me 5.8% dhe të të ardhurave me 6.1%.

https://www.youtube.com/watch?v=q7prJVx8GPs