Dënimet e fundit nga Disiplina: Gjoba e pezullime, as Tirana e kampionët nuk kursehen

schedule22:44 - 9 Gusht, 2020

schedule 22:44 - 9 Gusht, 2020

Komisioni i Disiplinës ka dhënë dënimet e fundit për këtë sezon. Java e fundit në Superiore u zhvillua në datë 29 korrik dhe nuk munguan problemet, teksa janë dënuar Alinani i Luftëtarit, Limaj i Kukësit dhe një drejtues i Bylis.

Gjobë edhe për tre lojtarë kampionë. Ngoo, Dunga dhe Karabeci, nuk respektuan ceremoninë e dorëzimit të trofeut dhe do ju duhet të paguajnë nga 10 mijë lekë të reja.

Vendimet e Komisionit të Disiplinës: Lojtari i KF Luftëtari, Klaus Alinani, për sjellje josportive ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 47/1/d të KDS dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

Lojtari i FK Kukësi, Vesel Limaj, për sjellje josportive ndaj kundërshtarit, në bazë të Nenit 47/1/d të KDS dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

Zyrtari i KF Bylis, Gazmend Hoxhaj, për protestë ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 55/2 të KDS dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

SHS Albpetrol, për tentativë të braktisjes të ndeshjes Play-Off kundër Maliqi, në bazë të Neneve 8, 10/c dhe 14 të KDS dënohet me gjobë në masën 50.000 (pesëdhjetë mijë) lekë. Në zbatim të Nenit 116/1/b të KDS gjoba të aplikohet në masën 20%.

Lojtari i SHS Albpetrol, Xhonosan Asimetaj, për sjellje josportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 48/1/a të KDS dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

KF Tirana, për mosrespektim të ceremonisë së dorëzimit të trofeut në ndeshjen finale të Kupës së Shqipërisë, duke shkelur parimet fair-play, në bazë të Neneve 10/c, 114/2 të KDS dhe Nenit 10/d të Statutit të FSHF, dënohet me gjobë në masën 50.000 (pesëdhjetë mijë) lekë.

Lojtari i KF Tirana, Michael Ayodeji Ngoo, për mosrespektim të ceremonisë së dorëzimit të trofeut në ndeshjen finale të Kupës së Shqipërisë, duke shkelur parimet fair-play, në bazë të Neneve 11/1/c dhe 114/2 të KDS dënohet me gjobë në masën 10.000 (dhjetë mijë) lekë.

Lojtari i KF Tirana, Ismael Salim Dunga, për mosrespektim të ceremonisë së dorëzimit të trofeut në ndeshjen finale të Kupës së Shqipërisë, duke shkelur parimet fair-play, në bazë të Neneve 11/1/c dhe 114/2 të KDS dënohet me gjobë në masën 10.000 (dhjetë mijë) lekë.

Lojtari i KF Tirana, Erando Karabeci, për mosrespektim të ceremonisë së dorëzimit të trofeut në ndeshjen finale të Kupës së Shqipërisë, duke shkelur parimet fair-play, në bazë të Neneve 11/1/c dhe 114/2 të KDS dënohet me gjobë në masën 10.000 (dhjetë mijë) lekë.

FC Kinostudio U17, për dështim në përmbushjen e përgjegjësive, në bazë të Nenit 64/1 të KDS dënohet me gjobë në masën 100.000 (njëqind mijë) Lekë. Në zbatim të Nenit 116/1/e) të KDS gjoba të aplikohet në masën 3%.

Lojtari i FC Kinostudio U17, Akil Martincanaj, për sulm ndaj kundërshtarëve, në bazë të Nenit 47/1/e të KDS dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

Lojtari i FC Kinostudio U17, Ergest Kryeziu, për sulm ndaj kundërshtarëve, në bazë të Nenit 47/1/e të KDS dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

Lojtari i FC Kinostudio U17, Rinaldo Caushllari, për sulm ndaj kundërshtarëve, në bazë të Nenit 47/1/e të KDS dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

Lojtari i A.F.DEAN U-17, Stiven Shuli, për sulm ndaj kundërshtarëve, në bazë të Nenit 47/1/e të KDS dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

Lojtari i A.F.DEAN U-17, Marvi Elezi, për sulm ndaj kundërshtarëve, në bazë të Nenit 47/1/e të KDS dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik.

Lojtari i A.F.DEAN U-17, Florenc Haka, për sulm ndaj kundërshtarëve, në bazë të Nenit 47/1/e të KDS dënohet me 5 (pesë) ndeshje pezullim nga aktiviteti futbollistik. /abcnews.al