Cilat janë ëndrrat më të zakonshme dhe çfarë kuptimi kanë

schedule16:10 - 7 Shtator, 2021

schedule 16:10 - 7 Shtator, 2021

Tre ekspertë të ëndrrave shpjegojnë atë që mendja juaj  po përpiqet me të vërtetë t’ju ​​thotë fshehtësisht.

Ne të gjithë kemi ato ëndrra që na kanë bërë të zgjohemi në panik të plotë, por çfarë kuptimi kanë në të vërtetë dhe pse ne ende mendojmë për to kur zgjohemi?

“Ëndrrat janë mendimet tona. Ato janë një vazhdimësi e për ditëve”, thotë analistja dhe folësja e certifikuar e ëndrrave Lauri Loewenberg. Ndërsa flini, truri juaj krijon rreth pesë ëndrra në natë. Megjithëse çdo ëndërr është unike, ajo tenton të ndjekë modele të caktuara simbolike.

Çfarë do të thotë nëse e shihni:

Ju jeni kthyer në shkollë dhe po jepni provime 

“Zakonisht kjo ëndërr lidhet me punën”, thotë Loewenberg. “Shkolla dikur ishte puna jonë e parë dhe ndoshta kjo ëndërr është e zakonshme kur një sfidë pune është në horizont.”

A po shoqëroheni me dikë me mbiemër të njohur?

Nëse ky është një mbiemër i rastësishëm, ekziston një arsye tjetër që është në mendimet tuaja, mbase në fund, ka diçka në lidhje me këtë person që lidhet me ju për momentin. “Mund të jetë një film në të cilin ai ishte i përfshirë, një këngë, mesazhi pas titullit të një filmi ose teksti i një kënge,” thotë Loewenberg.

Partneri juaj ju tradhton

“Nëse ka patur tradhti në të kaluarën, qoftë në këtë lidhje apo me dikë tjetër, është një dredhi konflikti brenda jush,” thotë Loewenberg. Është gjithashtu e rëndësishme të mbani mend se ëndrrat nuk janë profeci. “Nëse nuk ka çështje besimi, kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se ka pasur mashtrim ndaj partnerit,” shpjegon Loewenberg. “Ndoshta ndërgjegja po përpiqet t’ju tregojë se diçka duhet të rregullohet.”

Ju tradhtuat partnerin tuaj

“Përvoja ime me këto lloj ëndrrash është se shpesh ka disa dyshime në lidhje me besimin e personit tjetër ose sigurinë e marrëdhënies, zakonisht emocionale,” thotë Boquin. “Tradhtia mund të ndodhë në shumë forma, kështu që nëse mendoni se partneri juaj po i jep përparësi diçkaje ose dikujt tjetër ose se ai ose ajo nuk është plotësisht i sinqertë, ndërgjegja juaj mund të jetë duke u përpjekur të përpunojë atë që po ndodh.”

Duke qenë vonë për diçka shumë të rëndësishme

Nëse jeni duke punuar në diçka që ka një afat, ëndrra është mjaft e qartë, sipas Loewenberg. Nëse jo, këtu është një produkt i ri vetëm për ju! “Ndoshta ju doni të humbni peshë ose doni të arrini një nivel në karrierën tuaj deri në një datë të caktuar,” thotë Loewenberg.

A jeni shtatzënë

Edhe nëse nuk po përpiqeni të keni fëmijë, Loewenberg thotë se kjo është një ëndërr pozitive, pasi “reflekton se diçka po rritet dhe zhvillohet brenda jush”. Mund të jetë gjithçka nga një ide e re në një promovim dhe në fakt,”shumë gra e shohin këtë kur diplomohen apo edhe në prag të një marrëdhënieje të re”.

Ju qëndroni në një shkëmb dhe papritmas bini

“Ëndrrat e rënies mund të lidhen me ndjenjat e mungesës së kontrollit. Ato gjithashtu mund të lidhen me ndjenjat e mungesës së mbështetjes dhe pasigurisë,” thotë Braun.

Ju jeni lakuriq në publik

“Këto ëndrra shpesh shoqërohen me ndjenja sikleti dhe turpi. Ato gjithashtu mund të shoqërohen me ndjenja të cenueshmërisë dhe ekspozimit. Por nëse jeni lakuriq dhe nuk ndiheni të turpëruar, kjo mund të nënkuptojë të kundërtën, atë që dëshironi të njihet dhe admirohet “.

Po ju ndjekin

Gjithçka varet nga kush po ju ndjek. “Shpesh njerëzit ndiqen nga një përbindësh. Përbindëshi mund të jetë manifestimi i një varësie ose një borxhi,” shpjegon Braun. Mbani në mend se njerëzit në ëndrra mund të jenë zëvendësime për njerëzit e tjerë apo edhe zëvendësime për aspekte të vetes sonë./abcnews.al