Çfarë zbulon për ju dita kur keni lindur?

schedule11:43 - 27 Mars, 2023

schedule 11:43 - 27 Mars, 2023

Shumë faktorë mund të përcaktojnë personalitetin tuaj, gjenetika, edukimi, por edhe shenja juaj e zodiakut, madje edhe dita dhe ora kur keni lindur. Astrologia Rebecca Schmidt tregon se çfarë zbulon për ju dita kur keni lindur.

E HËNË

Të hënat udhëhiqen nga Hëna, e cila rregullon disponimin dhe emocionet tuaja, ndaj nuk është çudi që kjo ditë e javës ndonjëherë të duket si një detyrim. Megjithatë, njerëzit e lindur të hënën janë shumë empatikë dhe të kujdesshëm dhe nuk i gjykojnë të tjerët shumë lehtë“, thotë Schmidt.

Familja është veçanërisht e rëndësishme për ta, dhe u pëlqen të kujdesen për të tjerët dhe janë plot dhembshuri, ndaj është mirë t’i keni pranë nëse keni nevojë për një shpatull për të qarë. Njerëzit e lindur të hënën janë kafshë shtëpiake të vërteta dhe pëlqejnë të kalojnë netët në shtëpi në divan.

E MARTË

Astrologja Tara Bennett shprehet se personat e lindur të martën janë shumë intensivë, nuk dorëzohen kurrë dhe janë shumë konkurrues. Ata janë liderë të mirë dhe zakonisht ndërtojnë karriera që janë sfiduese, por ofrojnë mundësi për rritje dhe zhvillim.

E MËRKURË

“E mërkura sundohet nga Mërkuri, i cili lidhet me komunikimin dhe udhëtimin, kështu që njerëzit e lindur në këtë ditë pëlqejnë të jenë të shkëputur nga oraret tradicionale të punës dhe të ‘lulëzojnë’ kur mund të punojnë nga distanca ose të udhëtojnë për biznes“, thotë astrologu Ryan Marquardt.

Gjithashtu, personat e lindur të mërkurën janë komunikues të shkëlqyer dhe duan të flasin për mundësi të reja. Megjithatë, ata mund të mërziten shumë shpejt nëse nuk ka stimulim mendor.

E ENJTE

Të enjtet drejtohen nga Jupiteri, i cili nuk është vetëm planeti më i madh, por përfaqëson argëtimin, udhëtimin dhe pasurinë. Njerëzit e lindur të enjten kërkojnë aventura sa herë që u jepet mundësia, ata janë shumë të gëzuar dhe optimistë nga natyra.

E PREMTE

Njerëzit e lindur të premteve priren të bëjnë jetë emocionuese, por kanë një energji të ngrohtë, tërheqëse dhe dashuri për të shprehur natyrën e tyre krijuese. Ata janë shumë socialë dhe pëlqejnë të përhapin vibe pozitive. Ata pëlqejnë të takojnë njerëz të rinj dhe mund të krijojnë një marrëdhënie me këdo që has në rrugën e tyre.

Marquardt thekson se njerëzit e lindur të premteve zakonisht kanë një lloj karriere artistike, e cila mund të jetë çdo gjë nga arti i kuzhinës, aktrimi në muzikë.

E SHTUNË

Ata që sillen gjithë kohën pa komplekse lindin të shtunave. Synimi i tyre nuk është të pëlqehen nga të gjithë, kështu që ata e rrethojnë veten me njerëz të besueshëm dhe besnikë.

TË DIELËN

Marquardt shpjegon se njerëzit e lindur të dielave janë këtu për të bërë një ndikim pozitiv duke demonstruar fuqinë e shenjtë të të qenit rehat në lëkurën tuaj. Ata nuk janë të parashikueshëm dhe gjithmonë tërheqin të tjerët me energjinë e tyre magnetike.

“Ata janë pionierë që krijojnë rrugën e tyre në jetë, shpesh duke përfunduar në role ku karakteri ose identiteti i tyre është në krye, si folës motivues, influencues apo politikanë”, thotë Marquardt./abcnews.al