Çfarë të bëni me gazetën tuaj pasi e keni lexuar

schedule22:05 - 14 Mars, 2021

schedule 22:05 - 14 Mars, 2021

Shumë njerëz blejnë një gazetë dhe pasi e lexojnë, e hedhin. Sidoqoftë, para se ta hidhni, mendoni se si mund ta përdorni në detyra të ndryshme të jetës tuaj të përditshme.

Shikoni më poshtë tre përdorime të gazetës së vjetër:

=Për të pjekur domatet: Mbështillni domatet veçmas në një gazetë dhe lërini në temperaturë dhome të piqen.

=Për të pastruar sipërfaqet e qelqit: Përdorni gazetë me lëng pastrues.

=Për të tharë këpucët: Vendosni një gazetë të thërrmuar në këpucë të lagura dhe lëreni lagështinë të thithet deri ditën tjetër./abcnews.al