Çfarë i duhet burrit tuaj nga ju kur është i mërzitur

schedule14:36 - 17 Qershor, 2021

schedule 14:36 - 17 Qershor, 2021

Jeta nuk vazhdon me të njëjtin ritëm, të gjithë janë të ekspozuar ndaj krizavee. Në këtë kohë janë shumë kritikë dhe zbulues, pasi shërben si një mjet për vlerësimin e marrëdhënieve midis njerëzve.

Periudhat e krizës për bashkëshortët janë një forcë shtytëse për marrëdhënien, ose duke e bërë atë më të fortë, ose duke ndërtuar brenda saj barriera që e shtyjnë atë drejt humnerës, në varësi të aftësisë suaj për të vepruar me mençuri dhe për të siguruar mbështetjen e nevojshme për burrin tuaj, ose anasjelltas. Këtu janë 5 gjërat që burri juaj ka nevojë nga ju gjatë një krize:

1- Ruaj qetësinë

Paniku është një nga gjërat më të këqija që një person mund t’i bëjë partnerit të tij gjatë një krize, kështu që kontrolloni emocionet tuaja dhe mbani qetësi, kështu që ju mund t’i përcillni qetësi burrit tuaj, gjë që do t’ju ​​ndihmojë të dy të merrni vendime më të mira.

2- Besoji atij

Besimi është çelësi i suksesit të martesës në shumë mënyra dhe ai fitohet me kalimin e kohës, por besimi gjithashtu mund të ulet shpejt kur kalon një krizë të madhe, por duke treguar besimin tuaj tek burri juaj gjatë një krize do ta bëjë atë të ndihet i respektuar, siguroni atë me energji dhe për të rritur guximin e tij në përballjen me krizën, sepse ai e di që partneri i tij i beson atij.

3- Jepi atij mundësinë për të shprehur frikën dhe dyshimet e tij

Në përgjithësi, burrat e kanë të vështirë të shprehin ndjenjat e tyre të thella. Ndarja e frikës dhe dyshimeve të tyre është e barabartë me shfaqjen e dobësisë për ta.
Por ju mund ta ndihmoni burrin tuaj të merret me atë që është në zemrën e tij dhe të jeni të sigurt ta ndani atë me ju, duke e pranuar atë kur ai ka guximin të tregojë dobësinë e tij.

4- Mos supozoni se ai është i zemëruar me ju

Është normale që burri juaj të ndihet i zhgënjyer dhe i zemëruar kur po kalon një krizë të madhe, dhe ai mund të duket i zemëruar dhe i irrituar, prandaj mos supozoni se ai është i zemëruar me ju dhe merreni në një mënyrë mbrojtëse që ia rrit frustrimin.

5- Kujtojini besimin dhe shpresën tuaj

Në një kohë krize, burri juaj duhet të ndiejë se ju nuk jeni të dëshpëruar, prandaj tregoni atij besimin dhe shpresën tuaj, ai do të nxjerrë këto ndjenja pozitive nga ju./abcnews.al