Arsyeja që mund t’ju ​​bëjë të ndaloni vendosjen e djathit në makarona

schedule10:12 - 3 Nëntor, 2020

schedule 10:12 - 3 Nëntor, 2020

Spageti është një nga pjatat më të njohura, jo vetëm për fëmijët, por edhe për të rriturit. Dhe kush mund t’i rezistojë një spageti të mirë me djathë?

E megjithatë në këtë pikë duhet të kemi kujdes, në djathë. Kjo pasi sipas ekspertëve kjo nuk duket se është një kombinim i mirë. Më konkretisht, shpjegimi bazohet thjesht në përbërësit nga të cilët bëhen spageti dhe djathë.

Spageti, pra, përmban niseshte, e cila ka një kohë tretjeje ndryshe nga proteina. Kjo rezulton në tretje të vonuar dhe çon në fermentim dhe probleme të tjera të tretjes. Kjo është arsyeja pse ju mund të ndiheni më të fryrë kur hani spageti dhe nuk është faji i sasisë që keni konsumuar. Kujdes, tani e tutje do ta dini. l.k/abcnews.al

Mos rri jashtë: bashkohu me ABC News. Ne jemi kudo!