Arsyeja e vërtetë pse atletet tuaja të vrapimit kanë vrima shtesë

schedule22:30 - 8 Mars, 2021

schedule 22:30 - 8 Mars, 2021

Ndoshta keni vërejtur se ka dy vrima të vogla në majë të këpucëve tuaja për vrapim.

Ndoshta keni menduar se çfarë kanë për qëllim të shërbejnë. Epo, tani ne mund t’ju themi përgjigjen dhe rezulton se ato janë vërtet të dobishme!

Këto vrima janë një shpikje seriozisht e zgjuar. Gjë që do ta bëjë praktikimin e sportit shumë më të lehtë.

Si një vrapues aktiv, kjo ishte paksa tronditëse. Ju bëni diçka për kaq shumë kohë dhe kurrë nuk e keni kuptuar se mund ta bëni shumë më mirë.

Edhe të gjitha për shkak të këtij mashtrimi të thjeshtë dhe të lehtë.

Në thelb, këto vrima janë një mënyrë shtesë për të siguruar lidhjen e lidhëseve të këpucëve.

Nëse i përdorni ato në mënyrë korrekte, këpucët nuk do të rrëshqasin ose fërkojnë këmbët tuaja. Performanca juaj do të arrijë kulmin dhe ushtrimet do të bëhen një përvojë shumë më komode:

/abcnews.al