Armand Bajrami intervistë në ABC News

schedule16:54 - 4 Tetor, 2017

schedule 16:54 - 4 Tetor, 2017

Gazetari Armand Bajrami, i ftuar në “Mbrëmje në ABC News” për të folur mbi deklaratat e ambasadorit Lu dhe historinë e krimit të organizuar në Shqipëri.