ABC Story: Sëmundjet infektive ndër shekuj në Shqipëri

schedule17:00 - 13 Nëntor, 2020

schedule 17:00 - 13 Nëntor, 2020

Shqipëria është duke u përballur me valën e dytë të pandemisë me shifra rekord që raportohen çdo ditë.

Të bombarduar nga informacionet mediatike shqiptarët i ka përfshirë paniku i infektimit dhe frika për rrezikun nga ky virus i ri.

Por si janë përballur shqiptarët në shekuj me sëmundjet e tjera si murtaja kolera, gripi spanjoll. “Abc Story” bën një rrugëtim në kohë mes epidemive që kanë kaluar në tokën shqiptare.

“Sëmundjet infektive ndër shekuj në Shqipëri”, ndiqeni të shtunën ora 22:30 në ekranin e ABC.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABC News Albania (@abcnewsal)