ABC Story: Leksionet e epidemive

schedule23:05 - 14 Nëntor, 2020

schedule 23:05 - 14 Nëntor, 2020

Emisioni Abc/Story i gazetarit Ferdinand Dervishi vjen me një histori të plotë të epidemive që kanë kaluar në territoret shqiptare.

Si janë përballur të parët tanë me epidemitë, nisur nga murtaja e shkuar te malarja e kolera, cilat kanë qenë pasojat dhe humbjet njerëzore si dhe përparësitë që deri dje na kanë ndihmuar…

Ndiqni emisionin e plotë: