A ëndërroni gjithmonë të njëjtën gjë? Zbuloni se çfarë do të thotë

schedule22:34 - 19 Shtator, 2021

schedule 22:34 - 19 Shtator, 2021

Ne zakonisht kërkojmë një kuptim për ëndrrat tona, duke u përpjekur t’i sjellim ato në anën racionale, duke kërkuar shpjegime. E gjithë kjo sepse ëndrrat përfaqësojnë një ndjenjë që ne përjetojmë, si pozitive ashtu edhe negative. Për këtë arsye, është e rëndësishme të shikojmë detajet për të kuptuar se cilat janë ndikimet që na shtyjnë të ëndërrojmë për një gjë të caktuar.

Por si shpjegohen ëndrrat që përsëriten? Po. Kjo mund të ndodhë për një periudhë të shkurtër ose të gjatë kohore, jo domosdoshmërisht brenda natës. Ëndrrat e përsëritura kanë një lidhje të drejtpërdrejtë me jetën tuaj, të lidhur me ndonjë problem, vullnet ose fatkeqësi me të cilën po përballeni dhe mund të përsëriten shumë herë, derisa situata të zgjidhet në jetën reale.

Edhe nëse njerëzit e pranishëm dhe peizazhi ndryshojnë, ju do ta dini se është e njëjta ëndërr për shkak të ndjenjës së atij momenti. Këto ëndrra zakonisht ju paralajmërojnë për diçka të paplotë që ju mundon, japin sugjerime për atë që nuk shkon me ju përmes njerëzve që shfaqen, tregojnë një zgjidhje të mundshme për problemet që ju mundojnë. /abcnews.al