Ju dëshironi të merrni një sallatë për t’u ushqyer në zyrë, por në mëngjes nuk keni kohë për ta bërë atë. Ideja për ta përgatitur atë një natë më përpara nuk duket shumë e mirë pasi e dini që ditët në vijim nuk do të jetë aq e freskët, ndërsa do të ketë lëngje të “tërhequra”.
E megjithatë, ekziston një truk për të bërë sallatën tuaj nga një natë më parë dhe për ta mbajtur atë të freskët të nesërmen. Trukum e ndau me miqtë e saj në internet nga nutricionistja nga Amerika, Amanda Mixner përmes llogarisë së saj në Instagram.
Sipas nutricionistes së re, ju vendosni sallatën tuaj në një kavanoz. Në pjesën e poshtme vendosni salcën ose salcën dhe marule sipër, kështu që kur ta hidhni në pjatë të nesërmen, do të zbuloni se sallata do të jetë ashtu siç e keni bërë atë të njëjtën ditë.
“Kur doni ta hani, thjesht tundni kavanozin, hidhni përmbajtjen në një pjatë dhe rezulton e shijshme,” shpjegon ajo në videon e saj.l.k/abcnews.al
View this post on Instagram