7 tipare fizike që gratë i konsiderojnë seksi tek burrat

schedule15:02 - 24 Qershor, 2021

schedule 15:02 - 24 Qershor, 2021

Ndonëse nuk ka një rregull të prerë kur bëhet fjalë për t’u dukur i përsosur në syrin e dikujt, shkencëtarët thonë se ka disa tipare që duken më tërheqëse nga të tjerat. Në një hulumtim të kryer nga BuzzFeed, gratë ndanë atributet fizike që  i konsiderojnë seksi tek burrat.

“Mua personalisht më pëlqen zëri”

Njeriu që hap gojën duke shikuar anash

“Parakrahët! Nuk e di pse, por një parakrah muskulor është shumë i bukur.”

Parakrahu i një njeriu të fortë në sfond të zi

“Duart”

Pamje nga afër e klasës së mbajtjes së dorës së njeriut për uiski

“Një mjekër e prerë mjeshtërisht”

Një i ri që shikon pasqyrën dhe mjekrën e rruajtjes me makinë prerëse ose rroje elektrike në banjë

“Personalisht më pëlqejnë flokët e tyre. Kur kanë flokë interesantë, tërhiqem automatikisht.”

Një i ri i pashëm që pozon në një sfond gri

“I dua muskujt e shpinës dhe shpatullave tek djemtë. Sa më të formuara shpatullat, aq më mirë.”

Modeli i muskujve të fitnesit muskulor duke tërhequr shiritin horizontal në një palestër

“Jam e fiksuar pas një nofulle të bukur dhe të gdhendur në grykë”

Afërzimi i vijës së nofullës së njeriut