50 ushqimet më të këqija në botë

schedule09:40 - 2 Korrik, 2022

schedule 09:40 - 2 Korrik, 2022

TasteAtlas publikoi listën e 50 ushqimeve më të këqija në botë. Në këtë listë ushqimet më të këqija u përkasin shumë vendeve të ndryshme.

Edhe pse disa ushqime janë tradicionale, kjo nuk do të thotë që u pëlqejnë vendasve apo të huajve.

Kështu që TasteAtlas bëri një listë dhe e vuri në votim për lexuesit e tij, me 100 ushqimet më të këqija nga e gjithë bota. Më pas ato më të votuarat u klasifikuan si më të këqijat në botë. /abcnews.al/