5 gjërat që mund të dëmtojnë marrëdhënien tuaj pa e kuptuar

schedule18:08 - 7 Maj, 2021

schedule 18:08 - 7 Maj, 2021

Dashuria ka të bëjë me detajet e vogla. Më shumë se kaq, dashuria ka të bëjë dhe me veprimet. Në baza të përditshme, mund të mbajmë qëndrime që dëmtojnë partnerët tanë dhe shpesh as nuk i vërejmë.

Nuk kaloni më kohë me miqtë

5 gjëra delikate që bëjmë që mund të dëmtojnë jetën tonë të dashurisë pa e kuptuar

Ndodh shpesh që kur një mik nis një lidhje të re zhduket plotësisht nga argëtimi me miqtë e tij/saj. Në këtë rast, duhet t’i kujtoni vetes se edhe kur jeni pjesë e një marrëdhënieje, është e rëndësishme të qëndroni në kontakt me miqtë.

Përdorimi i këtyre katër fjalëve ndaj partnerit

5 gjëra delikate që bëjmë që mund të dëmtojnë jetën tonë të dashurisë pa e kuptuar

Megjithëse komunikimi luan një rol të rëndësishëm në lidhje, disa fjalë duhet të mos i thoni.

“Duhet”: Kjo fjalë sjell një ndjenjë frustimi ndaj veprimeve të partnerit tuaj.

“Gjithmonë”: Kjo e bën partnerin tuaj të ndjehet sikur nuk i lejohet të bëjë një gabim.

“Kurrë”: Kjo fjalë e bën partnerin tuaj të qëndrojë në një mënyrë mbrojtëse.

“Por: Thënia e kësaj fjale në këtë rast, e bën partnerin tuaj të ndjehet sikur nuk ishte i besueshëm.

Nuk vlerësoni sakrificat e partnerit

5 gjëra delikate që bëjmë që mund të dëmtojnë jetën tonë të dashurisë pa e kuptuar

Mënyra më e mirë për të falënderuar partnerin tuaj për trëndafilat do të ishte: “Faleminderit, ato janë të bukura! E dua mënyrën sesi më bën të ndihem!”

Shkoni në shtrat në orare të ndryshme

5 gjëra delikate që bëjmë që mund të dëmtojnë jetën tonë të dashurisë pa e kuptuar

Qëndroni zgjuar vonë ndërsa partneri shkon në shtrat më herët? Ka shumë mundësi që marrëdhënia juaj të shkëputet në heshtje. Për një lidhje më të fortë, shkoni në shtrat në të njëjtën kohë.

Harroni të jepni puthjen e natës së mirë

5 gjëra delikate që bëjmë që mund të dëmtojnë jetën tonë të dashurisë pa e kuptuar

Ndonjëherë ne mund t’i marrim marrëdhëniet tona si të mirëqena dhe të harrojmë gjërat e vogla që e bëjnë dashurinë atë që është. Për të ruajtur një lidhje të fortë, mos harroni t’i jepni partnerit puthjen e natës së mirë. /abcnews.al