Rama: 600 të shkarkuar pas ankesave në portal

Në aktivitetin e përjavshëm të organizuar në kryeministri për dëshminë e rasteve të zgjidhura përmes portalit shqipëriaqëduam.al, kryeministri Edi Rama theksoi arritjet e këtij portal dhe nxiti qytetarët të vijojnë denoncimet. Qytetari: “Kisha 3 vjet që vija lart e poshtë dhe nuk merrja zgjidhje, u detyrova pastaj te portali dhe e zgjidha brenda 10 ditësh”. … Vazhdoni me leximin e Rama: 600 të shkarkuar pas ankesave në portal […]

Read More…