Zyrtari i PS-së më detyroi të iki nga Shqipëria

Arian Kuti dhe bashkëshortja e tij Suzana nuk e fituan dot statusin e refugjatëve në Francë. Çifti, i cili ka dy fëmijë, duhet të kthehet në Shqipëri.  Por premtimet për punësim janë e vetmja shpresë që ka çifti për të qëndruar në Francë. Kuti, infermier me profesion, u largua nga Shqipëria bashkë me gruan, pasi … Vazhdoni me leximin e Zyrtari i PS-së më detyroi të iki nga Shqipëria […]

Read More…