Zgjidhni një figurë në foto dhe zbuloni se çfarë tregon për karakterin tuaj

schedule10:30 - 1 Shkurt, 2023

schedule 10:30 - 1 Shkurt, 2023

Kuizet, testet psikologjike dhe iluzionet optike janë ndër gjërat e preferuara të përdoruesve të internetit. Asgjë nuk është më e kënaqshme sesa të jesh në gjendje të kuptosh se si funksionon një iluzion optik.

Testi i mëposhtëm i personalitetit u krijua nga psikologia britanike Pip Wilson. Fillimisht është përdorur te fëmijët e shkollave fillore për të parë përparimin e tyre në vitet e para të shkollës. Por më pas u tregua se funksiononte po aq mirë tek të rriturit.

Mjafton të zgjidhni një nga figurat e paraqitura në foto. Forma që do t’ju bjerë në sy tregon shumë për botën tuaj të brendshme dhe gjendjen tuaj emocionale.

 • Nëse keni zgjedhur figurat 1, 3, 6 ose 7, atëherë nuk keni frikë nga rreziqet, vështirësitë apo pengesat dhe merrni vendime shumë lehtë.
 • Nëse keni zgjedhur figurat 2, 11, 12, 18 ose 19, atëherë ju keni një natyrë të sjellshme dhe jeni gjithmonë në anën e miqve tuaj.
 • Figura 4 tregon se ju jeni një person i qëndrueshëm dhe nuk e ndryshoni mendjen lehtë. Ju dëshironi të ngjitni shkallët e suksesit pa pengesa dhe nuk dëshironi që askush t’ju vështirësojë.
 • Figura 5 tregon se ju mërziteni lehtë dhe nuk keni shumë vitalitet dhe oreks për jetën.
 • Figura 9 tregon se jeni natyrë e gëzuar dhe zgjidhni të shihni gjithçka në anën e ndritshme.
 • Figurat 13 ose 21 tregojnë se doni t’i mbani gjërat për vete, jeni në ankth dhe shpesh shmangni ata që ju rrethojnë.
 • Figura 8 tregon se ju pëlqen të ëndërroni dhe të zhyteni në botën tuaj.
 • Figurat 10 dhe 15 tregojnë se ju jeni një person lehtësisht i adaptueshëm dhe i lumtur me jetën që keni.
 • Numri 14 tregon se jeni të rraskapitur emocionalisht dhe nuk i përballoni lehtë situatat.
 • Numri 20 tregon se ju jeni një lider nga natyra dhe dëshironi të jeni gjithmonë përpara të tjerëve.
 • Figura 16 tregon se jeni të lodhur duke mbështetur të tjerët ndërsa i merrni problemet e të tjerëve si tuajat. Figura 17 tregon se ju jeni personi që të tjerët e adhurojnë./abcnews.al