William dhe Kate janë gati për rolet e tyre si Mbret dhe Mbretëreshë, ndryshimet që do të bëjnë në Pallat

schedule19:35 - 14 Shtator, 2023

schedule 19:35 - 14 Shtator, 2023

Princi William dhe Princesha Kate po përgatiten për rolet e tyre të ardhshme si Mbret dhe Mbretëreshë, dhe tashmë po hartojnë një plan ndryshe nga ai i së kaluarës në Pallat.

Tashmë çifti mbretëror është në procesin e krijimit të një pozicioni të ri, veçanërisht në kërkim të një Kryeshefi Ekzekutiv (CEO) për të mbikëqyrur familjen e tyre të gjerë, e cila përbëhet nga rreth 60 anëtarë të stafit.

Cili është ndryshimi? Shefi i ri ekzekutiv do të anashkalojë autoritetin e gjatë të sekretarëve privatë në pallatet mbretërore dhe do t’i raportojë drejtpërdrejt William dhe Kate.

Shtypi britanik e përshkroi lëvizjen si “revolucionare” pasi roli i CEO do të përfshijë zhvillimin dhe zbatimin e strategjisë afatgjatë të çiftit mbretëror, me një fokus të veçantë në promovimin e një kulture shtëpiake profesionale dhe bashkëpunuese.

“Kjo është një mundësi unike. Drejtori Ekzekutiv do të jetë personi më i vjetër në Dhomën e Përfaqësuesve dhe do t’i raportojë drejtpërdrejt William dhe Kate”, thuhet në reklamë në një moment./abcnews.al