Vokshi: Raporterët pa kufij treguan të vërteten për gjendjen e medias

schedule15:15 - 27 Prill, 2018

schedule 15:15 - 27 Prill, 2018

Nga foltorja e selisë blu, kryetarja e komisionit të medias Albana Vokshi përshëndeti qëndrimin e organizatës Reporterët pa Kufij për raportimin lidhur megjendjen e medias në Shqipëri. Lidhja me pushtetin, censura ndaj gazetarëve dhe induktimi i gjuhës së urrejtjes ndaj tyre, e nxitur nga kryeministri, thekson Vokshi, janë pjesë edhe e rezolutës së inicuar nga grupi parlamentar demokratik kundër gjuhës së urrejtjes së shefit të ekzekutivit ndaj gazetarëve. Rezoluta pritet të kalojë në seancë plenare./abcnews.al