Vettingu në Prokurorinë e Përgjithshme/Shorti përzgjedh 15 dosje të 3 prokurorëve

schedule14:39 - 23 Janar, 2018

schedule 14:39 - 23 Janar, 2018

Në Prokurorinë e Përgjithshme u hodh shorti për vlerësimin e prokurorëve, i njohur ndryshe si procesi i Vettingut. Bazuar në ligjin “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit hodhi shortin për Vettingun edhe per 3 prokurore te tjere.

Nga ky short u përzgjodhën 15 dosje të prokuroreve Sokol Stojani, Artur Selmani dhe Arqile Koça, të cilat do të kalojne në “sitë”./abcnews.al