Vetëm 1% e njerëzve gjejnë 2 figura të njëjta brenda 30 sekondave: A mund ta zgjidhni këtë sfidë?

schedule13:37 - 15 Qershor, 2022

schedule 13:37 - 15 Qershor, 2022

Vetëm 1% e njerëzve mund të dallojnë dy emoji të njëjta në 30 sekonda në këtë foto! Provoni këtë sfidë. Është e qartë se vetëm një përqind e njerëzve mund ta bëjnë këtë në më pak se një minutë, kështu që pse të mos e provoni?

Ka shumë emoji të ndryshëm në foto, të gjitha në të njëjtën temë, por vetëm dy janë saktësisht të njëjta.

Nëse vërtet dëshironi të sfidoni veten, pse të mos përgjysmoni kohën dhe të shihni nëse nuk mund ta dalloni atë në vetëm 30 sekonda. Sfida është më e vështirë se shumica për shkak të asaj se sa të ngjashme duken disa emoji.

Kush e dinte se kishte kaq shumë emoji të ndryshëm për një tren? MoreAliA vendosi një sfidë në internet në YouTube, e cila u përpoq të përballonte sfidën.

Ai tha: “Ndoshta është një varkë … ndoshta është një aeroplan?”

Ndërsa koha shënoi, ai u përpoq të identifikonte dy emoji identike.

Emoji-t më në fund u zbuluan, por i vutë re me kohë? Këto janë anijet./abcnews.al