U rehabilitua para një muaji, dëmtohet rruga në Guras të Pogradecit

schedule08:22 - 24 Tetor, 2022

schedule 08:22 - 24 Tetor, 2022

Dhjetëra banorë të fshatit Guras kanë dalë në protestë duke bllokuar rrugën kryesore që të çon në këtë fshat.

Protesta e tyre lidhet me gjendjen e rrugës e cila është dëmtuar para disa muajsh si pasojë e punimeve për kanalizimet e ujërave të zeza.

Tashmë me përfundimin e punimeve firma ka shtruar një pjesë të rrugës, vetëm aty ku ka kryer punime.

Por banorët pretendojnë se puna e bërë është mjaft e dobët dhe është dëmtuar sërish.

Prej më shumë  se 30 min ata kanë bllokuar rrugën dhe nuk lejojnë kalimin e mjeteve si edhe  të mësuesve për të shkuar në fshat.

Banorët kërkojnë garanci nga firma dhe bashkia që rruga të shtrohet e gjitha dhe me cilësi në të kundërt protesta do të vazhdojë./Abcnews.al/