U dëmtua nga termeti, vendoset shiriti i sigurisë në gjimnazin “Sami Frashëri”

Një ndër gjimnazet kryesore në Tiranë, “Sami Frashëri” ka dalë jashtë funksionit pas termetit të rëndë të 26 nëntorit. Mëngjesin e sotëm është vendosur shiriti i sigurisë. Shkolla ka dëmtime në çati dhe në mure, si pasojë e lëkundjes së tërmetit të 26 nëntorit dhe në të nuk mund të zhvillohet mësim pa ndërhyrje. Rikonstruksioni … Continue reading U dëmtua nga termeti, vendoset shiriti i sigurisë në gjimnazin “Sami Frashëri” […]

Read More…