Truku për të përdorur disa pika limoni pa e prerë atë

schedule21:17 - 16 Prill, 2021

schedule 21:17 - 16 Prill, 2021

Ka shumë sekrete në kuzhinë. Disa të vegjël e ca të mëdhenj. Disa të njohur dhe disa të panjohur. Por të gjitha janë të dobishme dhe shumica e tyre janë truke të zgjuara që lehtësojnë jetën tuaj të përditshme në kuzhinë.

Njëri prej tyre ka të bëjë me limonin. Të gjithëve u ndodh që të dëshironi të përdorni disa pika limoni dhe ta prisni përgjysmë. Dhe pastaj vendoseni në frigorifer. Por në kohën që e përdorni përsëri, ajo është tharë.

Pra, ekziston një truk i vogël me të cilin mund të përdorni disa pika pa qenë e nevojshme të prisni limonin. Si bëhet kjo?

Shpojeni limonin me një kashtë metalike dhe shtypni në këtë pikë për të pikuar pikat. Më pas vendosni limonin në frigorifer dhe mund ta përdorni kur të doni, pa e tharë./abcnews.al