Tre artikuj të përditshëm që janë të rrezikshëm për foshnjat

schedule21:43 - 22 Mars, 2021

schedule 21:43 - 22 Mars, 2021

Një foshnjë ndryshon plotësisht jetën e përditshme të një çifti, por edhe rregullat e sigurisë që ata ndjekin në shtëpi.

Ka disa artikuj që bëhen të rrezikshëm dhe të papërshtatshëm për foshnjat dhe kanë nevojë për vëmendje të veçantë nga prindërit.

Shihni tre shembuj:

Çelësat
Çelësat janë bërë prej bronzi, një material që mund të përmbajë sasi të vogla plumbi. Përveç kësaj, ato mund të shkaktojnë lëndime, në rast se fëmija pengohet ndërsa i ka në gojë.

Telefoni
Telefoni celular është plot me mikrobe që mund t’i shkaktojnë sëmundje serioze foshnjës nëse ai përpiqet ta fusë në gojën e tij.

Pena, lapsa, shënues

Megjithëse shumica e lapsave dhe lapsave nuk janë toksikë, ato mund të shkaktojnë dëmtime serioze tek fëmija nëse ai ose ajo përpiqet të vendosë kapakët në gojën e tij./abcnews.al