TIFF për herë të parë një seksion të veçantë për fëmijë dhe adoleshentë

schedule15:41 - 9 Nëntor, 2017

schedule 15:41 - 9 Nëntor, 2017

Zbrazëtia e kinemeve edhe në qytete ku ka sallë projektimi filmash, ka bërë që edhe Shqipëria të bëhet pjesë e festivali simultan për mes TIFF. Drejtori i këtij festivali, Agron Domi, thotë se ky projekt do të shtrihet nga Tirana në të gjithë Shqipërinë në formën Cinema Open Air./abcnews.al