Test/ E gjeni dot vrasësin nga vetëm 1 detaj në foto? Tregoni se keni një instinkt detektivi

schedule14:24 - 29 Qershor, 2022

schedule 14:24 - 29 Qershor, 2022

Gjëegjëzat janë një pjesë interesante, e cila tërheq vëmendjen e shumë njerëzve. E njëjta gjë vlen edhe për iluzionet optike. Për të zgjidhur enigma të caktuara duhet vënë në punë mendjen dhe më konkretisht imagjinatën. Është një test, i cili në të njëjtën kohë ndihmon mendjen të praktikojë. Ajo gjithashtu prek të gjithë njerëzit, pavarësisht nga mosha e tyre.

Të dhënat e rastit

Në këtë foto janë katër burra në saunë, njëri prej të cilëve ka vdekur. Njeriu që vdiq ishte me profesion avokat.

Tani le të shkojmë te tre të dyshuarit. Një avokat gjithashtu mban dosjen e çështjes. I dyta është bankier dhe mban një termus. Ky i fundit është muzikant dhe këngën e tij të preferuar e dëgjon me iPod. Përpiquni ta zgjidhni përpara se të shihni përgjigjen. Lëreni imagjinatën tuaj të egër! Kush është vrasësi dhe me çfarë objekti?

Përgjigja në pyetjen se kush është vrasësi i vërtetë

Vrasësi është nëpunësi i bankës që vrau viktimën me një copë të mprehtë akulli të fshehur në termos. Kur e vrau, e la akullin në tokë dhe u shkri me temperaturën në saunë./abcnews.all