Test/Ajo që shihni së pari në foto zbulon tiparet tuaja më narcisiste

schedule13:00 - 18 Maj, 2022

schedule 13:00 - 18 Maj, 2022

Testet psikologjike tregojnë shumë për veten tonë, mënyrën se si i trajtojmë të tjerët, marrëdhëniet tona dhe madje edhe sjelljet që kemi, por që nuk mund t’i shpjegojmë . Ato zbulojnë aspekte më të thella të vetvetes dhe na ndihmojnë të shpjegojmë gjëra të ndryshme.

Iluzioni vizual i mëposhtëm zbulon një anë më të errët të vetvetes që ka të bëjë me narcisizmin.

Çfarë shihni më poshtë?

  1. Gruaja

Nëse keni parë për herë të parë një grua, tipari më narcisist i personalitetit tuaj është se i kushtoni rëndësi të madhe pamjes. Ju nuk jeni plotësisht kot, as nuk i gjykoni gjithmonë të tjerët nga pamja e tyre, por zakonisht e përvetësoni këtë sjellje kur ndiheni të pasigurt.

  1. Lumi

Nëse e keni parë lumin fillimisht, atëherë tipari juaj narcisist është shumë specifik pasi pothuajse gjithmonë fokusoheni në statusin social të të tjerëve. Ju intereson vërtet se çfarë titulli mbajnë dhe i gjykoni sipas kualifikimeve të tyre. Nëse puna e tyre nuk përmbush ëndrrat dhe aspiratat tuaja, atëherë është e vështirë t’u jepni atyre një shans të dytë.

  1. Ura

Nëse e keni parë urën së pari, do të thotë se ju mungon empatia . Kjo nuk do të thotë se nuk keni ndjenja por nuk e vendosni lehtë veten në vendin e të tjerëve. Ju qëndroni jashtë situatave dhe ngjarjeve që nuk ju shqetësojnë edhe pse jo gjithmonë ia dilni me sukses në praktikë.

  1. Varka

Nëse e keni parë varkën së pari, tipari mbizotërues mbi ju që ngjall narcisizëm është rëndësia e madhe që i kushtoni vetes. Kjo nuk është domosdoshmërisht e keqe, por ndonjëherë ju bën të dukeni egoist dhe arrogant për të tjerët./abcnews.al