Test/ A mund ta gjeni në 12 sekonda se kush janë mëngjarashët në foton e mëposhtëme?

schedule15:20 - 10 Shtator, 2022

schedule 15:20 - 10 Shtator, 2022

Testet vizuale mprehin mendjen dhe nuk është gjithmonë e lehtë për të shkuar në zgjidhjen e tyre. Madje disa duhet të zgjidhen në një kohë shumë të shkurtër, gjë që tregon se sa të zhvilluara janë disa nga aftësitë tona.

Imazhi i mëposhtëm është këtu për të testuar IQ dhe vëzhgimin tuaj. E vërteta është se nëse jeni mëngjarash, zgjidhjen do ta gjeni më shpejt, por ia vlen ta provoni pavarësisht se cilën dorë përdorni më shumë në jetën tuaj të përditshme.

Siç mund ta shihni, në imazhin e mësipërm janë pesë figura që bëjnë një aktivitet të ndryshëm. Ata presin, fotografojnë, shkruajnë me dorën e djathtë, por figura që në thelb kuptojmë se ka lindur për të bërë gjithçka me të majtën, është ajo e kamarierit pasi ai e mban tabakanë me të djathtën.

Kjo do të thotë që lëvizja tjetër, që është shërbimi, do të bëhet me të majtën, kështu që nëse i keni gjetur të gjitha menjëherë në vetëm 12 sekonda jeni gjeni! Nëse ju mori më shumë kohë, ia vlen të provoni dhe të bëni më të mirën në enigmën tjetër që do të shfaqet./abcnews.al