Tërhiqni para në shtëpi, kjo bimë sjell humor dhe mirëqenie më të mirë

schedule19:30 - 6 Shkurt, 2023

schedule 19:30 - 6 Shkurt, 2023

Dollari kinez besohet se pastron më së miri shtëpinë nga energjia negative, sjell humor dhe mirëqenie më të mirë, ndaj konsiderohet dhurata perfekte.

Sipas besimeve të vjetra, kjo bimë me gjelbërim të përhershëm me origjinë nga Kina jugore mund të sjellë lumturi financiare, prandaj është një nga emrat e dollarit kinez.

Ajo është gjithashtu mirënjohëse sepse nuk sulmohet nga dëmtuesit apo sëmundjet. Është shumë rezistent dhe i lehtë për t’u kujdesur.

Gjatë ditëve të nxehta, mos ngurroni ta ujisni shpesh bimën në mënyrë që gjethet e saj të mos varen, megjithëse toleron mirë tokën e fortë dhe të thatë.

Dollari kinez do të ketë sukses më së miri në një vend gjysmë hije, është mirë të ketë sa më shumë dritë, por jo rrezet e diellit direkte.