Sulmi i Ramës ndaj gazetarëve. Reagon Federata Europiane e Gazetarëve

schedule15:29 - 26 Tetor, 2017

schedule 15:29 - 26 Tetor, 2017

Pas deklaratës se djeshme të tre organizatave shqiptare ka reaguar sot Federata Europiane e Gazetarëve me seli në Bruksel. Kjo federatë mbeshtet shqetësimin e gazetarëve shqiptarë pas fyerjeve dhe intimidimit që bëri kryeministri Edi Rama të mërkurën.
Në deklaratë, “Federata Europiane e Gazetarëve” sjell në vëmendje se çdo gazetar ka të drejtën të bëjë pyetje që edhe mund të mos u pëlqejnë politikanëve dhe kjo nuk është një arsye për t’i intimiduar e sulmuar ata për punën e tyre investiguese. Kjo sjellje e përsëritur ndaj gazetarëve shqiptarë, duhet të ndalet”.