Shtyhet për herë të nëntë seanca për “Velierën”

schedule19:08 - 25 Janar, 2018

schedule 19:08 - 25 Janar, 2018

Raporti mjekësor i paraqitur nga njëra prej gjyqtarëve të çështjes “Veliera”, është bërë shkak për shtyrjen e vendimit.

Seanca e planifikuar për të enjten nuk është zhvilluar, dhe pritet të bëhet në fund të Janarit.
Shtyrja e vendimit për të nëntën herë radhazi ka ardhur pasi gjyqtarja Klodiana Mezini, kishte paraqitur raport mjekësor.

Më herët, vendimi u shty për shkak se trupi gjykues kërkoi informacion mbi seriozitetin e shoqatës “Menv group” të Shoqërisë Civile, që është edhe pala paditëse.
Ata kundërshtojnë projektin “Veliera” në Durrës, për shkak se sipas tyre, punimet zhvillohen në një zonë të mbrojtur arkeologjike./abcnews.al