PS mbledh sot Asamblenë Kombëtare

schedule08:30 - 23 Korrik, 2019

schedule 08:30 - 23 Korrik, 2019

Socialistët mbledhin sot në orën 16.00 Asamblenë Kombëtare, që pason analizën e nisur në të gjithë vendin për procesin zgjedhor të 30 Qershorit.

Sipas axhendës së publikuar, fjalën e hapjes do e mbajë Kryeministri, njëherësh kryetar i PS-së, Edi Rama.

Më pas anëtarët e Asamblesë do diskutojnë e miratojnë raportin për organizimin dhe zhvillimin e zgjedhjeve të përgjithshme në PS, proces të cilit do i nënshtrohen të gjitha strukturat nga qendra në bazë.

Një tjetër pikë e rendit të ditës për diskutim e miratim është udhëzimi për kriteret përzgjedhëse të delegatëve të Kongresit Zgjedhor, kryetarët e partisë të bashkive, kryetarët e KS të njësive administrative dhe kryetarët e organizatave socialiste./ABC News Albania 24/7