Pranuan mandatet, zbulohen pasuritë që kanë deklaruar deputetët e opozitës së re

schedule19:39 - 9 Nëntor, 2019

schedule 19:39 - 9 Nëntor, 2019

Open Data Albania ka publikuar listën me deklarimet e pasurisë që kanë bërë deputetët e të ashtuquajturës opozita e re.

Pasi pranuan mandatet deputetët kanë bërë edhe deklarimet e pasurisë së tyre.

Kështu deputeti Andi Përmeti është pronar i një automjeti Volkswagen Passat, viti i prodhimit 2004 me vlerë 3 100 Euro, po ashtu ka deklaruar edhe gjendjen e llogarisë bankare pranë një banke të nivelit të dytë, 28 908.82 Lekë etj.

Ralf Gjoni ka deklaruar se është pronar 100% i një apartament banimi në Tiranë me sipërfaqe 99.7 m2 dhe me dy garazhe parkimi me sipërfaqe 12.5 m2 secili në vlerën 150 000 Euro me burim të ardhura nga kredia, Pronar 100% i pasurisë së paluajtshme në Tiranë, tokë arë me sipërfaqe 1 700 m2 me vlerë 719 100 Lekë si edhe disa llogari bankare.

Korab Lita, pjesë e grupit demokrat është pronar 100% i një godine të kombinuar 5 katëshe të përbërë nga 2 kate njësi shërbimi me sipërfaqe 371 m2 dhe nga 3 kate banim me sipërfaqe 603 m2. Pronar 100% i apartamentit të banimit me sipërfaqe 149.4 m2 të blerë në vitin 2007 në bazë të kontratës datë 25.08.2007 më çmim blerje 90 000 Euro. Ortak në masën 50% në shoqërinë Lita Brothers Sh.p.k, ndërsa nuk zotëron sende me vlerë.

Më poshtë deklarimet e plota të deputetëve të publikuar në Open Data Albania:

Emra të deputetëve që kanë marrë mandate në 2019 së bashku me deklarimet janë si vijon:
1. Andi Permeti http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1069
2. Alban Zeneli http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/124
3. Adriatik Alimadhi http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1067
4. Arben Elezi http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1070
5. Arlind Cacani http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1071
6. Amina Cela (Borova) http://spending.data.al/…/moneyp…/list/pos_id/48/off_id/1068
7. Elda Hoti http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1077
8. Edola Braha http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1074
9. Fationa Dhimitri http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1081
10. Halil Jakimi http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1082
11. Enada Kapllani http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1078
12. Ylli Shehu http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/204
13. Eugen Bojaxhiu http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1080
14. Maljlinda Halilaj http://spending.data.al/…/moneyp…/list/pos_id/48/off_id/1085
15. Ralf Gjoni http://spending.data.al/…/moneyp…/list/pos_id/48/off_id/1088
16. Enver Roshi http://spending.data.al/…/moneyp…/list/pos_id/48/off_id/1079
17. Edlira Hyseni http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1075
18. Nikolin Staka http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1086
19. Korab Lita http://spending.data.al/…/moneyp…/list/pos_id/48/off_id/1083
20. Nimet Musaj http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1087
21. Ligoraq Karamelo http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1084
22. Zef Shtjefni http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/1089
Të tjera deklarime për deputet të cilët kanë mbajtur mandate në legjislaturën aktuale I gjeni po tek databazë Spendingh Data Albania rubrika Para dhe Pushtet, kategoria e këkrimit Deputet Legjislatura iX http://spending.data.al/sq/moneypoëer/list/pos_id/48