A do të bashkojë termeti, politikën? Ja çfarë kërkon Rama nga Lulzim Basha

Lideri i opozitës Lulzim Basha u gjend pranë njerëzve në nevojë këto ditë të vështira që po kalojnë sidomos banorët e Durrësit dhe Thumanës. Sakaq ai u kërkoi demokratëve të mos e përdorin ngjarjen e rëndë për politikë. Por, sapo janë përcjellë në banesën e fundit viktimat e termetit, Kryeministri i drejtoi një thirrje politike … Continue reading A do të bashkojë termeti, politikën? Ja çfarë kërkon Rama nga Lulzim Basha […]

Read More…