Pesë shenja që tregojnë se marrëdhënia juaj është në telashe

schedule09:50 - 16 Nëntor, 2020

schedule 09:50 - 16 Nëntor, 2020

Lidhjet emocionale dhe shoqërore që krijojmë në marrëdhëniet romantike janë komplekse. Të dy palët në një marrëdhënie romantike duhet të jenë të gatshëm të jenë disi të prekshëm. Është gjithashtu e nevojshme të bëni të paktën disa kompromise në mënyrë që të ndërtoni intimitet në marrëdhënie. Nëse personi tjetër gjithmonë vendos pengesa dhe nuk i jep gjithë dashurinë e tij, kjo mund të jetë një shenjë që lidhja juaj nuk po funksionon siç duhet.

Një marrëdhënie e mirë kërkon komunikim të mirë, besim, ndjeshmëri dhe pajtueshmëri seksuale nga të dy palët, ndër shumë faktorë të tjerë. Nëse vazhdimisht ndjeni se diçka nuk është në rregull në martesën ose marrëdhënien tuaj, duhet të përpiqeni të merrni fundin e problemit me partnerin tuaj.

Të gjithë kemi perceptime shumë idealiste të dashurisë romantike falë filmave dhe letërsisë. Të gjithëve na është futur ideja përrallore që duhet të bëni gjithçka për dashurinë. Në këtë kuptim, një marrëdhënie ideale duhet t’i rezistojë të gjitha fatkeqësive, madje edhe pabesisë.

Gratë ishin mësuar të mbanin marrëdhënien e tyre me çdo kusht.

Nëse një marrëdhënie është problematike, keni nevojë për komunikim të hapur dhe të qartë. Po kështu, një terapist i mirë mund të ndihmojë çiftet të rivendosin lidhjen e tyre emocionale dhe të marrin marrëdhëniet e tyre përsëri në rrugën e duhur.

Shenjat që tregojnë se marrëdhënia juaj nuk po funksionon

1. Partneri juaj mban një distancë fizike

2. Ju përfundoni duke mos u pajtuar për gjithçka

3. Një shenjë e rëndësishme e distancës në marrëdhënie është kur nuk përfshiheni në planet e ardhshme të partnerit tuaj

4. Kini frikë të flisni me partnerin tuaj ose të shprehni se si ndiheni

5. Marrëdhënia juaj nuk funksionon nëse keni humbur dëshirën seksuale për njëri-tjetrin. l.k/abcnews.al