Garë me “ethe” në Besianë, sa vota kanë Bulliqi dhe Hyseni kur janë numëruar 33 kuti?

schedule21:12 - 17 Tetor, 2021

schedule 21:12 - 17 Tetor, 2021

Është një garë e ethshme ajo që po ndodh në komunën e Besianës mes Shpejtim Bulliqit dhe Ekrem Hysenit. Herë kalon njeri dhe herë tjetri para. Kur janë numëruar 33 kuti, rezultati është ky:

Më konkretisht, ata kanë:

Shpejtim Bulliqi – 45.07 %

Ekrem Hyseni – 43.28%

Abcnews.al do të raportojë LIVE rezultatin e numërimit për secilën kuti votimi në komunat e Kosovës.
Faleminderit që qendroni me ne!