Përbërësi që të gjithë i shtojmë gabimisht hamburgerëve tanë

schedule10:56 - 21 Mars, 2022

schedule 10:56 - 21 Mars, 2022

Hamburgerët janë një nga ushqimet më të thjeshta, më të lehta dhe në të njëjtën kohë të shijshme. Por kjo nuk do të thotë se në një përgatitje kaq të thjeshtë nuk mund të gabojmë. Çdo amvise dhe çdo person që i futet procesit të gatimit ka mendimin dhe këshillat e veta për të dhënë. Por çfarë thonë shefat më të mëdhenj të kuzhinës për këtë?

Përbërësi më bazë përveç mishit të grirë për hamburgerët është buka. Më e zakonshme është përdorimi i bukës së bardhë, por pse kjo mund të jetë e gabuar?

Ndaj nëse dëshironi që hamburgerët tuaj të dalin të lëngshëm, është më mirë të përdorni bukë kafe, integrale ose me shumë kokrra. Arsyeja është se po, do t’i bëjë burgerët tuaj më të shijshëm dhe në të njëjtën kohë do të largojë disa kalori nga pjata juaj pasi nuk do të thithë aq yndyrë sa buka e bardhë. Kështu që herën tjetër që dëshironi të bëni hamburgerët tuaj të preferuar, e dini se çfarë të bëni./abcnews.al

 

Mos rri jashtë: bashkohu me ABC News. Ne jemi kudo!