Para se të hidhni vajin e ullirit në tigan, spërkateni me kripë, arsyeja do t’ju ndihmojë

schedule10:40 - 6 Shtator, 2022

schedule 10:40 - 6 Shtator, 2022

Ushqimet e skuqura janë padyshim të ndaluara për ata që janë në dietë. Por a duhet t’i ndalojmë apo të paktën t’i kufizojmë ato nga dieta jonë? Sigurisht, kjo është diçka e vështirë pasi kuzhina përmban shumë ushqime të tilla. Pra faji nuk është tërësisht te ushqimet e skuqura por te vaji i ullirit.

Natyrisht, përveç problemit që mund të na shkaktojnë shëndetit, të mos harrojmë edhe anën praktike të rastit. Sa herë ju ka djegur vaji në tigan? Pra, nëse nuk mund t’i rezistoni një pjate patate të skuqura, të paktën shpëtojeni veten nga djegia.

Ne sot do t’ju tregojmë një truk të vogël për të mos spërkatur më vajin tuaj. Shikoni sa e thjeshtë është.

Hidhni pak kripë në tigan përpara se të shtoni mishin ose peshkun për ta skuqur. Kjo do ta mbajë vajin të nxehtë dhe nuk do t’ju spërkasë./abcnews.al

Mos rri jashtë: bashkohu me ABC News. Ne jemi kudo!