Opsioni i shumëpritur i WhatsApp tani është i disponueshëm për përdoruesit e pajisjeve Apple

schedule07:33 - 30 Qershor, 2023

schedule 07:33 - 30 Qershor, 2023

Pas muajsh testimi të veçorisë “Edit” si në Android ashtu edhe në iOS, kompania e ka sjellë funksionin në Android në një version të qëndrueshëm dhe tani më në fund po vjen në pajisjet iOS.

Opsioni i redaktimit të mesazhit të WhatsApp tani është i disponueshëm në Apple iPhone, i cili ju lejon të modifikoni mesazhin pasi të jetë dërguar.

Kjo veçori e bën më të lehtë për përdoruesit të bëjnë korrigjime dhe t’u shtojnë më shumë kontekst mesazheve pasi ato të jenë dërguar.

Kjo i pengon përdoruesit të fshijnë të gjithë mesazhin dhe më pas ta ridërgojnë mesazhin.

Është e rëndësishme të theksohet se WhatsApp ka vendosur një limit kohor prej 15 minutash.

Kjo do të thotë se mesazhet e dërguara do të jenë të redaktueshme deri në 15 minuta nga momenti i dërgimit.