Odiseja 40 vjeçare e koleksionistit dhe kompozitorit të 140 veglave të lashta muzikore

schedule13:49 - 19 Korrik, 2020

schedule 13:49 - 19 Korrik, 2020

Koleksionisti dhe kompozitori Mark Luli rrëfen për Abc News Oidisen 40 vjeçare të grumbulluimit të 140 veglave të lashta muzikor nga të gjithë krahinat e Shqiperisë.

Dëshira e tij është që këto vlera unike të  dalin përtej studios së tij dhe te  jene te vizitueshme  ne një hapësire publike .

Ju ftojmë të ndiqni specialen e përgatitur nga gazetarja Leontina Nika.